Гра Call of Duty: Mobile б'є рекорди за кількістю завантажень

За перший тиждень виходу гру Call of Duty: Mobile завантажили 100 мільйонів разів

Згідно інформації трекера даних програми Sensor Tower, за перший тиждень завантаження популярної франшизи "Call of Duty", створеної для смартфонів, було зареєстровано більше 100 мільйонів завантажень.

Sensor Tower повідомив, що нова гра Activision Blizzard "Call of Duty: Mobile" отримала "найбільший запуск мобільних ігор", побивши попередні рекорди. Фірма заявила, що гра виграла у Nintendo "Mario Kart Tour", яка за перший тиждень була завантажена 90 мільйонів, і "Pokemon Go", яка була завантажена 85,5 мільйона разів за перший тиждень її дебюту в серпні 2016 року.

"Call of Duty: Mobile" також перевершив результати першого тижня конкурентів "Fortnite" і "PlayerUnknown's Battlegrounds", які склали 22,5 млн. і 28 млн. завантажень відповідно.

Гра спочатку безкоштовна і поставляється з покупками усередині додатку, де користувачі можуть купувати скіни для зброї та іншого обладнання. Ця модель freemium виявилася успішною в таких іграх, як "Fortnite" і "PlayerUnknown's Battlegrounds", які принесли величезні доходи завдяки геймерам, які купують платні доповнення.

"Call of Duty: Mobile", випущена видавцем Activision минулого тижня, відрізняється ігровим процесом від аналогічних попередніх ігор у франшизі. Є лише один виняток - гравці так само, як і раніше, використовують великі пальці для пересування і стрільби по ворогам. Вона поставляється з картами з минулих хітів, таких як "Call of Duty 4: Modern Warfare" і "Call of Duty: Black Ops". Мобільна версія також поставляється з режимом Battle Royale, слідуючи по стопах конкурентів, таких як "Fortnite".

Як повідомляло видання "Коментарі", в грі World of Warcraft з'являться нові раси і локації.