Головна Новини HI-tech ігри Французька компанія Ubisoft вдосконалить гру Ghost Recon Breakpoint
commentss НОВИНИ Всі новини

Французька компанія Ubisoft вдосконалить гру Ghost Recon Breakpoint

Критичні відгуки з боку геймерів змусили компанію Ubisoft почати серйозні оновлення гри Ghost Recon Breakpoint

29 жовтня 2019, 11:21 comments4045
Поділіться публікацією:
Французька компанія Ubisoft вдосконалить гру Ghost Recon Breakpoint

Гра Ghost Recon Breakpoint отримала неоднозначні відгуки від геймерів та експертів. Тим не менш, незадоволені виявилися в більшості і продажі сильно знизилися. Тепер компанії Ubisoft прийняла рішення в терміновому порядку доопрацювати гру.

Ubisoft поділилася планами щодо поліпшення свого тактичного шутера. В блозі компанія повідомила на чому планує зосередити основну увагу. В першу чергу, Ubisoft продовжить покращувати технічну частину. У середині листопада гравців чекає черговий патч, який торкнеться дронів, місій і швидкості стрільби.

По-друге, творці гри доопрацюють економіку Breakpoint. Ubisoft переборщила з внутрішньоігровими покупками і це викликало невдоволення прихильників Ghost Recon. Тепер же розробники "проводять настройку", грунтуючись на відгуках гравців.

Третім важливим поліпшенням стане додавання "комп'ютерних компаньйонів". ШІ-напарники допомагали гравцям в Wildlands, але в Breakpoint геймери б'ються з супротивником або поодинці, або в компанії живих гравців. На E3 2019 Ubisoft оголосила, що ШІ-напарники знову стануть повноцінними членами команди для героїв гри.

Ubisoft також вдосконалить "свободу вибору". Розробники помітили, що механіки виживання сподобалися гравцям, а ось прив'язка до рівня спорядження мала менший успіх. За словами представника Ubisoft, ключова особливість Ghost Recon — "серйозний і справжній військовий досвід". Тому розробники почали працювати над більш серйозною і захоплюючою версією Breakpoint.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра Death Stranding буде доступна на PC і PlayStation 4.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!