Головна Новини HI-tech ігри Гра Dead Island 2 знову поміняла розробників
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра Dead Island 2 знову поміняла розробників

Нові розробники обіцяють геймерам захоплюючу зомбі-гру

19 листопада 2019, 11:14 comments2273
Поділіться публікацією:








Гра Dead Island 2 знову поміняла розробників

Чи залишився хтось, хто пам'ятає гру Dead Island 2? Її анонсували ще в далекому 2014 році. За ці роки над проектом по черзі працювали три студії. Нова команда розробників не поспішає ділитися своїми планами про те, як далі буде проходити становлення гри.

Портал Gamesindustry.biz взяв коментарі у генерального директора Koch Media Клеменса Кундратіца. Він розповів нові подробиці про проект. За словами Клеменса, довга розробка Dead Island 2 показує, що компанія серйозно ставиться до бренду і геймерів чекає чудова зомбі-гра.

"Dead Island — це дуже важливий бренд для нас. Свідоцтво нашої відданості справі — зробити все правильно. Виходить відмінна історія, коли розповідаєш всім, що гра знаходиться вже у третій студії. Ми дійсно впевнені, що коли Dead Island 2 вийде, це буде шмкарна зомбі-гра", — сказав Клеменс.


З самого початку розробкою гри Dead Island 2 займалися творці першої частини з компанії Techland. З часом студія перемкнула сили на Dying Light, віддавши проект компанії Yager Developments в 2012 році. Вже в 2016 році за Dead Island 2 взялися Sumo Digital, розробники Crackdown 3. На початку цього року проект потрапив в руки Dambuster Studios, творців Homefront: The Revolution.

Востаннє гру Dead Island 2 бачили на gamescom 2014, куди Yager Developments привезли її демо-версію. Тоді розробники розповіли, що події гри відбуватимуться в Каліфорнії, де геймери битимуться з зомбі в мультиплеєрі, кооперативі та майданчику для винищення зомбі. Одним з місць, де пройдуть битви, стане Голлівуд. Розробникам навіть довелося заплатити за використання напису з назвою району.

Як повідомляло видання "Коментарі", новозеландська компанія Grinding Gear представила гру Path of Exile 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!