Головна Новини HI-tech ігри Японський розробник Square Enix створить нову гру по всесвіту Final Fantasy
commentss НОВИНИ Всі новини

Японський розробник Square Enix створить нову гру по всесвіту Final Fantasy

Японська компанія Square Enix має намір створити гру по всесвіту Final Fantasy для приставки PlayStation 5

22 листопада 2019, 16:15 comments1323
Поділіться публікацією:
Японський розробник Square Enix створить нову гру по всесвіту Final Fantasy

Компанія Sony вже анонсувала ігрову приставку PlayStation 5. При цьому вона так і не дала надійної інформації ні про одну гру, яка розробляється для цієї консолі. Японський розробник Square Enix виявився в цьому плані більш відкритим і повідомив про своїй першу гру для PlayStation п'ятого покоління.

Новина була оголошена під час фанатського фестивалю з Final Fantasy в Лондоні. Там був присутній і Наокі Йошида, директор і продюсер Final Fantasy XIV. Він роздав гостям призи, у тому числі підписану ним лімітовану PS4 Final Fantasy XIV: Shadowbringers.

Після вручення подарунків Йошида оголосив, що "в той час як головний приз в цьому році — Final Fantasy XIV PlayStation 4, наступного року він сподівається, що це буде PlayStation 5". Директор також додав, що разом з командою він "наполегливо працює над версією Final Fantasy XIV для PlayStation 5.

Майже одразу компанія Square Enix опублікувала офіційну відповідь, в якій уточнила, що Йошида не підтвердив вихід гри, а тільки "висловив надію" на реліз для PlayStation 5. Крім того, компанія не стала заперечувати факт розробки гри.

Final Fantasy XIV — масова багатокористувальницька онлайн-гра з всесвіту Final Fantasy. Критика пілотної версії з боку геймерів і преси змусила Square Enix вдосконалити проект. У 2013 році вийшла вже друга версія Final Fantasy XIV, яку гравці і критики прийняли набагато доброзичливіше. З цих пір ряди фанатів гри стрімко зростають, а після виходу доповнення Shadowbringers розробники спостерігають найбільший онлайн в історії проекту.

Як повідомляло видання "Коментарі", гру Diablo IV чекає масштабне оновлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!