Головна Новини HI-tech ігри Більше нагород і модифіковані щити: гра Apex Legends отримала масштабні оновлення
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше нагород і модифіковані щити: гра Apex Legends отримала масштабні оновлення

Гра Apex Legends отримала останні масштабні оновлення в цьому році

4 грудня 2019, 18:16 comments1913
Поділіться публікацією:
Більше нагород і модифіковані щити: гра Apex Legends отримала масштабні оновлення

Гра Apex Legends отримала чергове велике оновлення. Воно ж буде останнім в поточному році. Перед різдвяними і новорічними святами студія Respawn вирішила внести правки в баланс і підвищити максимальний рівень.
Пороговий рівень збільшено зі ста до п'ятисот. До того ж, щоб отримати сотий рівень, потрібно на 5% менше досвіду. Через спрощення вимог гравці з 20 по 99 рівень також отримають новий рівень, якщо їм не вистачало трохи досвіду для підвищення.
Геймери також будуть отримувати нагороди частіше. Всього гравець зможе отримати 199 Apex Pack після досягнення 500 рівня. Нагадаємо, раніше можна було зібрати тільки сорок п'ять. До того ж кожні сто рівнів геймеру будуть видавати талісмани для зброї, які він також зможе придбати в магазині.
Що стосується балансу, то Respawn допрацювали щити, які тепер здатні захистити гравця зверху. Силу стандартних щитів збільшили з 100 до 200 одиниць, а рідкісних — з 250 до 450. Швидкість бійця при використанні щитів зменшили з 65 до 55 одиниць, оскільки вони стали важчими.
Interception Pylon Ватсон також отримав поліпшення — тепер він може передбачати траєкторію гранат і перехоплювати їх, якщо ті знаходяться в зоні дії.
Оновлення доступні для скачування на PC. Що стосується версії для PlayStation 4 і Xbox One, то вони вийдуть пізніше. Повний патчноут можна знайти на офіційному форумі гри на Reddit.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!