Головна Новини HI-tech ігри Китайські регулятори посилили контроль над відеоіграми
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайські регулятори посилили контроль над відеоіграми

Китайський уряд посилив правила ліцензування відеоігор

9 грудня 2019, 10:51 comments11350
Поділіться публікацією:
Китайські регулятори посилили контроль над відеоіграми

Гра, запущена в Китаї без схвалення уряду, обернулася для компанії важким штрафом. Вперше такі дії були вчинені з тих пір, як в минулому році Китай реформував свій ігровий регулятор. У цьому випадку неназвана компанія, яка порушила закон, була оштрафована на суму, яка в сім разів більше доходу, отриманого від гри. Це 700 000 юанів.

Нові правила свідчать, що розробники ігор в Китаї зобов'язані тримати ліцензію для кожної гри, яку вони роблять, перш ніж поширювати її. Влада заявила, що гра являє собою мобільний додаток, зроблений однією з пекінських фірм. 

В останні роки позиція Китаю щодо відеоігор стає все більш суворою. Минулого місяця в країні був введений нову комендантську годину для онлайн-гравців у віці до 18 років. Тепер їм заборонено грати з 22:00 до 08:00. Сесії також обмежені 90 хвилинами в будні дні і трьома годинами у вихідні. Ігри залишаються надзвичайно популярними в країні.

Очікується, що протягом п'яти років до 2023 року кількість мобільних гравців в Китаї зросте з 598 мільйонів до 728 мільйонів, згідно з даними дослідницької компанії Niko.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайські громадяни проти системи розпізнавання облич.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!