Головна Новини HI-tech ігри Компанія Facebook створила дві нові гри про пакемонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Facebook створила дві нові гри про пакемонів

Компанія Facebook розробила дві нові гри про пакемонів для соціальної мережі

24 грудня 2019, 14:49 comments1263
Поділіться публікацією:
Компанія Facebook створила дві нові гри про пакемонів

Компанія Facebook представила дві нові гри про пакемонів. Їх головна особливість — вони доступні тільки в соціальній мережі. Цими іграми стали Pokémon Battle Tower і Pokémon Medallion Battle.

Pokémon Battle Tower подібний до тетріса, а також має елементи фізичної головоломки. Гравці по черзі висаджують на острів покемонів, будуючи "живу вежу" з віртуальних істот. Головне завдання — протриматися до тих пір, поки хтось не упустить звірка за межі платформи. Цей геймер і буде в накладі. Гра вже доступна у всьому світі.

Pokémon Medallion Battle виглядає куди цікавіше. Це колекційна карткова гра, в якій покемони представлені у вигляді медальйонів. Геймери можуть збирати колоди, змагатися з іншими користувачами, вигравати значки стадіонів і навіть колекціонувати "кишенькових монстрів". Єдиний, але критичний недолік цієї гри — вона доступна лише на території Філіппін.

Обидві гри використовують платформу Facebook Instant Games і запускаються прямо в браузері. Таким чином компанія намагається переманити до себе побільше геймерів. Раніше вона вже здійснювала кроки в цьому напрямку, створивши вкладки з трансляціями і "Моментальними іграми". Якщо вірити Facebook, то щомісяця платформа збирає 700 мільйонів користувачів, які грають або дивляться ігрові відео.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск додав нову гру в електромобілі Tesla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!