Головна Новини HI-tech ігри Класи персонажів і бойові заклинання: чим цікава гра Magic: Legends
commentss НОВИНИ Всі новини

Класи персонажів і бойові заклинання: чим цікава гра Magic: Legends

Компанія Cryptic Studios показала геймплей гри Magic: Legends

9 січня 2020, 17:20 comments2377
Поділіться публікацією:








Класи персонажів і бойові заклинання: чим цікава гра Magic: Legends

Американський розробник ігор Cryptic Studios представив гру Magic: Legends ще в грудні минулого року на заході The Game Awards. Тепер же розробники показали перший трейлер і продеомнстрировали ігровий процес. Ролик триває всього 49 секунд, тому мало що можна сказати про гру, якщо подивитися лише його. Хоча слід визнати, що битви справляють враження.

Згідно з сюжетом, геймеру доведеться побувати в ролі героя-плейнсвокера. Його завдання — вберегти Мультивсесвіт від стародавнього зла. Можна буде вибрати представника одного з п'яти класів. Поки що широкій публіці показали тільки Мага розуму і Геоманта. Маг б'ється за допомогою заклинань і телекінезу. Геомант використовує силу землі, а також вправний у навичках ближнього бою.


Про систему прогресії інформації небагато. Відомо, що гравці будуть збирати колоди із 12 карток, з яких одночасно можна використовувати лише чотири. Також у інформації, розміщеній на сайті, повідомляється, що гравці зможуть знаходити нові заклинання, а також компоненти для посилення.

Точної дати релізу гри Magic: Legends немає. Розробники збираються випустити гру в 2020 році на PlayStation 4, Xbox One і PC. До того ж на офіційному сайті відкрито прийом заявок на участь в бета-тестуванні.

Як повідомляло видання "Коментарі", названі кращі ігри року за підсумками премії Steam Awards.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!