Головна Новини HI-tech ігри Розробник відеоігор Sony переглядає свою стратегію
commentss НОВИНИ Всі новини

Розробник відеоігор Sony переглядає свою стратегію

Компанія Sony відмовляється від участі у виставці Electronic Entertainment Expo в рамках своєї нової стратегії

14 січня 2020, 12:37 comments1382
Поділіться публікацією:








Розробник відеоігор Sony переглядає свою стратегію

Компанія Sony не візьме участі в ігровій виставці Electronic Entertainment Expo через розробку нової стратегії. Таким чином анонс ігрової приставки PlayStatin 5 в черговий раз переноситься.

Як повідомляє GamesIndustry.biz, компанія пропускає виставку вже другий рік поспіль, оскільки вона не вписується в оновлену стратегію Sony на 2020 рік. У свою чергу, компанія має намір відвідати безліч інших споживчих заходів, щоб продемонструвати ігри, які розробляються для ігрових приставок PS4 і PS5.

"Ми дуже поважаємо ESA як організацію, але E3 2020 не є підходящим місцем для того, на чому ми зосереджені у цьому році... Ми будемо діяти згідно нашої глобальної стратегії проведення заходів у 2020 році", — заявив офіційний представник компанії.

Швидше за все, Sony остаточно переконалася, що може обійтися і без E3. З часів анонса першої PlayStation майданчик служив місцем для розкриття цікавих подробиць про нові консолі. На думку деяких експертів, саме презентація на E3 2013 допомогла компанії вирвати лідерство у Xbox.


Можливо, з пропуском E3 все набагато складніше. Якщо вірити журналісту Джейсону Шрайеру, то Sony посварилася з організаторами виставки з Асоціації розважального програмного забезпечення (ESA). Шрайер також повідомив, що компанія може анонсувати PlayStation 5 у рамках власного заходу або показати приставку на PlayStation Experience.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony розповіла про унікальні функції нової ігрової консолі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!