Головна Новини HI-tech ігри Як виглядає нова локація в шостому сезоні PUBG
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає нова локація в шостому сезоні PUBG

Розробники розповіли подробиці про нову карту в грі PUBG

16 січня 2020, 12:07 comments2011
Поділіться публікацією:
Як виглядає нова локація в шостому сезоні PUBG

Розробники офіційно представили шостий сезон гри PUBG. Як і очікувалося, геймери зможуть грати на новій карті, яка називається Каракін.

У PUBG додадуть пустельну карту Каракін. Вона являє собою острів біля берегів Північної Африки розміром два на два кілометри. Локація має багато відкритих просторів і скелястої місцевості. Гравців чекають перестрілки з дальньої дистанції високо в горах, вуличні бої і сутички в підземеллях.

Як повідомлялося раніше, Каракін замінить засніжену локацію Вікенді. Головна особливість Каракін полягає у постійних змінах оточення. На карті буде з'являтися "Чорна зона", яка буде відзначатися фіолетовим колом на міні-карті. В її межах буде проводитися артобстріл, який призведе до повного або часткового знищенні будівель. Іноді вони можуть залишитися і неушкодженими.

Ще одна особливість карти — можливість частково знищувати об'єкти. З приходом оновлення 6.1 в PUBG можна буде використовувати бомбу-липучку, яка здатна знищувати стіни. Завдяки цьому геймери зможуть розширити лінію огляду чи знайти таємні лазівки. Також кулі зможуть прострілювати благенькі стіни.

Як повідомляло видання "Коментарі", The Division 2 отримає нову локацію і засекречені місії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!