Головна Новини HI-tech ігри Популярна гра від Sony стане доступна на PC
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна гра від Sony стане доступна на PC

За повідомленнями інсайдерів, гра Horizon Zero Dawn стане доступна на персональному комп'ютері в лютому

17 січня 2020, 12:18 comments2172
Поділіться публікацією:
Популярна гра від Sony стане доступна на PC

В кінці 2019 року в мережі з'явилася інформація про вихід гри Horizon Zero Dawn на PC. Спочатку цим чуткам не дуже повірили. Тепер же реліз ексклюзиву за межами PlayStation 4 підтвердило видання Kotaku.

Журналіст Джейсон Шрейер, який відомий своїми правдивими інсайдами, повідомив, що компанія Sony має намір випустити Horizon Zero Dawn для PC. Цю інформацію йому повідомили три людини, які побажали зберегти анонимнсть, оскільки вони не мали права розкривати такі подробиці.

Дату релізу Шрейер не назвав, але більш ранні чутки говорять, що подія відбудеться в лютому. Журналіст Kotaku також повідомляє про одночасний вихід гри в магазинах Steam і Epic Games Store. Якщо чутки підтвердяться, то Horizon Zero Dawn стане першою великою грою Sony, яка вийшла за межі консолі PlayStation. Такі проекти, як Death Stranding і Quantic Dream не беруться до уваги, оскільки японський розробник відеоігор виступив тільки в ролі видавця.

Horizon Zero Dawn може стати тією грою, яка переконає користувачів ПК придбати ігрову приставку PlayStation 5. Sony вже заявила про створення ексклюзивів для приставки дев'ятого покоління. Продовження Horizon Zero Dawn може стати частиною цього проекту.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра Rainbow Six Siege отримає тимчасову подію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!