Головна Новини HI-tech ігри Гра Warcraft 3: Reforged з тріском провалилася
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра Warcraft 3: Reforged з тріском провалилася

Гра Warcraft 3: Reforged була піддана жорсткій критиці з боку геймерів

29 січня 2020, 14:16 comments2184
Поділіться публікацією:
Гра Warcraft 3: Reforged з тріском провалилася

Гра Warcraft 3: Reforged почала працювати на персональних комп'ютерах. Несподівано вона зіткнулася з різкою критикою з боку геймерів, особливо на Metacritic і Reddit. Наприклад, на Metacritic користувачі поставили Warcraft 3: Reforged всього 2.4 бали. З 78 оглядів 65 — негативні і тільки 1 "змішаний".

Перші претензії до переробленої Warcraft 3 з'явилися через демо-версію, яку Blizzard демонструвала на BlizzCon 2018. Геймери порівняли її з релізною версією і виявилося, що розробники не внесли обіцяних оновлень. У "демці" були добре поставлені кат-сцени з великими планами. До релізу ж вони не дожили. Компанія Blizzard до виходу заявляла, що більшість роликів залишаться на рівні оригіналу, за винятком вступного відео і битви Іллідана з Артасом. Графік спростили за рахунок зменшення кількості деталей і прибравши оновлений інтерфейс.

Також присутні серйозні технічні проблеми. Наприклад, під час завантаження сюжетної місії гра може несподівано зарахувати поразку ще до того, як гравець почне діяти. В мультиплеєрі і зовсім відсутня можливість підключитися до інших гравців. Також гра часто вилітає.

Крім того, геймери вказали на зникнення з гри важливих функцій: наявність кланів, автоматичні турніри, профілі, 3D-фони в кампанії і портрети Battle.net, команди через слеш в чаті Battle.net, секція новин, користувальницькі кампанії.

Геймери звернули увагу, що для сумісності класичної Warcraft 3 і Reforged розробники з Blizzard перенесли оригінал на базу перевидання. Так що зазначені особливості, викинуті з Reforged, зникли і в класичній версії Battle.net.

Як повідомляло видання "Коментарі", в грі Ghost Recon Breakpoint стартувала нова подія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!