Головна Новини HI-tech ігри Інсайдер розповів про перші ігри для PlayStation 5
commentss НОВИНИ Всі новини

Інсайдер розповів про перші ігри для PlayStation 5

Список ігор, які першими з'являться на ігровій консолі PlayStation 5

30 січня 2020, 13:52 comments1430
Поділіться публікацією:
Інсайдер розповів про перші ігри для PlayStation 5

Інсайдер під ніком @NextGenPlayer виклав у соціальній мережі Twitter перелік ігрових проектів. Вони будуть представлені під час анонсу ігрової приставки PlayStation 5. Якщо цей список виявиться правдою, то PlayStation 5 найближчим часом після своєї появи знайде багато шанувальників серед геймерів.

Крім продовження пригод Кратос в God of War 2, про який вже відомо багато, на геймерів чекають нова частина Людини-павука (Spider-Man 2), барвистий проект про дракона Spyro, оновлена версія хардкорної рольової гри Demon's Souls з приставкою Remastered, продовження ексклюзивних для PS4 проектів Horizon Zero Dawn і The Order 1886.

Любителі шутерів порадіють продовженню Killzone, для шанувальників командних ігор готують PlayStation All-Stars 2. Не обійдеться без нової частини Gran Turismo і симулятора бейсболу MLB The Show 21. Також очікується поява гри Legendz за новою інтелектуальною власністю.

Однак залишається важливе питання — які з цих ігор будуть доступні до моменту офіційного анонсу приставки PlayStation 5. Нагадаємо, він запланований на осінь.

Як повідомляло видання "Коментарі", з'явився геймплей до першої гри для PlayStation 5.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!