Головна Новини HI-tech ігри Компанія Blizzard присвоїла карти, створені геймерами
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Blizzard присвоїла карти, створені геймерами

Компанія Blizzard надала авторські права на створені геймерами карти

30 січня 2020, 16:42 comments1942
Поділіться публікацією:
Компанія Blizzard присвоїла карти, створені геймерами

Компанія Blizzard вже напоролася на критику з боку геймерів через гру гри Warcraft 3: Reforged, яка має безліч недоробок. Тепер же компанія влізла на черговий скандал.

Ще до релізу Reforged на офіційному форумі Blizzard гравці помітили зміни до правил угоди. Очевидно, компанія не забула історію з картою Defense of the Ancients, яка породила Dota 2 і League of Legends, і вирішила вдарити на випередження. В новій угоді повідомляється, що користувальницькі карти, зроблені в Warcraft 3: Reforged, стають власністю Blizzard.

Крім того, в угоді сказано, що компанія Blizzard може будь-яким чином переробляти контент на свій розсуд. Наприклад, якщо компанії сподобається новий режим, створений всередині Reforged, то Blizzard може без зайвих слів зробити з нього окрему гру. Разом з тим Blizzard залишає за собою право прикрити розробку автономної версії карти іншими гравцями.

Геймери відреагували на нову політику черговою хвилею обурення. Вони заявляють про остаточний занепад Blizzard і відмовляються робити для компанії нові карти і локації.

Як повідомляло видання "Коментарі", інсайдер розповів про перші ігри для PlayStation 5.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!