Головна Новини HI-tech ігри Electronic Arts розповіла, скільки запустить ігор в цьому році
commentss НОВИНИ Всі новини

Electronic Arts розповіла, скільки запустить ігор в цьому році

Electronic Arts має намір випустити в 2020 році не менше чотирнадцяти ігор

31 січня 2020, 18:27 comments1887
Поділіться публікацією:
Electronic Arts розповіла, скільки запустить ігор в цьому році

Компанія Electronic Arts розповіла про свої плани на фінансовий 2021 рік під час зустрічі з інвесторами. Нагадаємо, що фінансовий 2021 рік починається у квітні 2020 року і закінчиться в березні 2021 року.

До цього моменту компанія має намір випустити чотирнадцять нових ігор. Чотири проекти стосуються спортивних франшиз компанії, а решта базуються на інтелектуальній власності EA. Представники компанії підтвердили, що випустять нові спортивні симулятори FIFA і Madden, тому залишається простір для NBA Live і NHL.

Що стосується неспортивних проектів, то до квітня 2020 року компанія повинна випустити чотири проекти від внутрішніх студій, які поки що не піддаються гласності. У список найближчих релізів можуть потрапити перевидання, включаючи Command & Conquer, але тут робити висновки ще рано. Також Electronic Arts планує запустити два нових мобільних проекти. Решта чотири проекти належать стороннім розробникам. Також все йде до того, що компанія почне видавати інді-ігри під маркою EA Originals.

На нову Battlefield розраховувати не доводиться, так як ще в жовтні EA заявила, що випустить продовження до 2022 фінансового року. Тоді ж світ побачать нові Dragon Age і Star Wars.

Як повідомляло видання "Коментарі", Electronic Arts оскандалилася з-за монетизації гри Battlefront 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!