Головна Новини HI-tech ігри Інсайдер повідомив про новий ексклюзив для PlayStation 5
commentss НОВИНИ Всі новини

Інсайдер повідомив про новий ексклюзив для PlayStation 5

Компанія Insomniac Games готує ексклюзивний проект спеціально для нової ігрової консолі Sony

4 лютого 2020, 11:21 comments1745
Поділіться публікацією:








Інсайдер повідомив про новий ексклюзив для PlayStation 5

З прийдешніх ігор для PlayStation 5 поки заявлена тільки Godfall. Так само вона вийде на PC. Тепер же в мережі з'явилася інформація про ексклюзивний проект для нової ігрової консолі Sony.

Розповів про цей задум колишній редактор ігрового видання IGN Колін Моріарті. Як повідомляє журналіст, компанія Insomniac Games, яка випустила Marvel's Spider-Man в 2018, готує продовження Ratchet & Clank. Моріарті вважає, що команда працює над сіквелом вже давно і цілком встигає до виходу ігрової консолі PlayStation 5.

На думку журналіста, нова Ratchet & Clank вийде перед сіквелом Marvel's Spider-Man. Очікується, що він також готується до виходу для дев'ятого покоління консолей. Швидше за все, пригоди Ретчета потраплять в стартову лінійку ексклюзивів, куди на старті PlayStation 4 потрапив платформер Knack.


Нагадаємо, що останній раз гра Ratchet & Clank радувала геймерів в 2016 році, коли Insomniac випустила перезапуск, сюжет якого ґрунтувався на мультфільмі "Ретчет і Кланк: Галактичні рейнджери". Геймери і критики поставили проекту 85 і 8.5 відповідно, що можна назвати успіхом. В такому разі, бажання Sony продовжити розвиток франшизи не викликає подиву.

Як повідомляло видання "Коментарі", The Last of Us Part 2 отримала вікові обмеження.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!