Головна Новини HI-tech ігри Компанія Sony зареєструвала PlayStation 5 за межами Японії
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony зареєструвала PlayStation 5 за межами Японії

Компанія Sony почала реєстрацію своєї ігрової консолі п'ятого покоління у країнах Європи і Америки

6 лютого 2020, 12:18 comments2016
Поділіться публікацією:
Компанія Sony зареєструвала PlayStation 5 за межами Японії

Компанія Sony нарешті запустила довгоочікувану офіційну сторінку PlayStation 5 на власному сайті. Хоча компанія не повідомила ніяких додаткових подробиць про ігрову консоль, вона розповіла дещо інше.

Мова йде про реєстрацію PlayStation 5 за межами Японії. Компанія зареєструвала торговельну марку у себе на батьківщині ще в 2006 році. Тепер же настала черга країн Європи та Америки.

Днями портал LetsGoDigital повідомив про патент на ігрову консоль в Швейцарії, який з'явився після запуску сторінки PS5. Після цього Sony зареєструвала приставку у Великій Британії, США, Канаді та країнах Євросоюзу. Видання повідомляє, що плацдармом для реєстрації в європейських країнах став офіс в Німеччині. Реєстрація там пройшла 4 лютого цього року. У Канаді приставку оформили ще в минулому місяці, притому і як "PS5", і як "PS 5". Ви все правильно зрозуміли — різниця в прогалині.

Враховуючи, що Sony нарешті запустила офіційну сторінку PlayStation 5 і почала реєструвати ігрову консоль за межами Японії, то і презентація приставки не за горами. Поки що компанія оголосила тільки головні нововведення і фішки, але дизайн, вартість і реальна потужність приставки залишаються під сімома замками. За чутками, презентація може відбутися вже в цьому місяці, десь між 20 і 29 лютого.

Як повідомляло видання "Коментарі", The Last of Us Part 2 отримала вікові обмеження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!