Головна Новини HI-tech ігри У Fortnite стартував ігровий захід до Дня святого Валентина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Fortnite стартував ігровий захід до Дня святого Валентина

Новий ігровий захід Fortnite включає режим шість на шість і триватиме до 17 лютого

6 лютого 2020, 18:04 comments2676
Поділіться публікацією:








У Fortnite стартував ігровий захід до Дня святого Валентина

Американська компанія Epic Games випустила перше в цьому році велике оновлення для гри Fortnite. Реліз оновлення супроводили початком нового заходу.

Завдяки оновленню 11.50 стартував захід "Любов і Війна", який був розроблений спеціально до дня дню святого Валентина. Нововведення примітно появою режиму "знайди і знищ", де геймери будуть захищати точку або встановлювати бомбу і підривати її. Гравців поділять на дві команди, кожна з яких буде налічувати шість бійців. Переможе той, хто виконає завдання або повністю знищить супротивника.

"Любов і Війна" містить нові випробування, через які гравці будуть отримувати косметичні нагороди. "Любов і Війна" триватиме до 17 лютого.


Що стосується технічної частини, то Epic Games збирається впровадити систему Unreal Engine Chaos Physics, яка повинна збільшити райнівність. Тим не менш, розробники заявляють, що для них важливо, щоб у геймерів залишалися колишні хороші відчуття від Fortnite. Тому команда буде уважно прислухатися до думки геймерів, щоб швидко реагувати на ймовірні проблеми. Компанія також просить гравців відправляти повідомлення про помилки.

Як повідомляло видання "Коментарі", The Last of Us Part 2 отримала вікові обмеження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!