Головна Новини HI-tech ігри Французька компанія випустить п'ять нових ААА-ігор
commentss НОВИНИ Всі новини

Французька компанія випустить п'ять нових ААА-ігор

У 2021 фінансовому році компанія Ubisoft планує представити п'ять нових ігор, у тому числі з серії Assassin's Creed і Far Cry

7 лютого 2020, 11:47 comments1577
Поділіться публікацією:
Французька компанія випустить п'ять нових ААА-ігор

Компанія Ubisoft взяла приклад з Electronic Arts і розповіла, які ігри планує випустити в 2021 фінансовому році. До квітня 2021 року французи хочуть випустити п'ять ААА-проектів. Ймовірно, в їх числі буде і новий Far Cry.

Під час конференц-дзвінка представник Ubisoft розповів, що три проекти вийдуть вже з жовтня по грудень 2020 року. У їх числі будуть Watch Dogs Legion, Gods & Monsters і Rainbow Six Quarantine.

Ще дві гри вийдуть з січня по березень 2021 року. Ubisoft не розповіла, над продовженням якої франшизи буде працювати, але деяка інформація просочилася від журналіста Джейсона Шрайера. Він зруйнував надії фанатів гри Splinter Cell, заявивши, що в наступному році вийдуть нові Assassin's Creed і Far Cry.

Крім того, Ubisoft підтвердила, що Beyond Good & Evil 2 не з'явиться раніше кінця березня 2021 року. Релізу не дочекається і піратська Skull & Bones, яку геймери зачекались ще з 2017 року. За словами Шрайера, ще в 2018 році проект втратив креативного директора, так що коли робота над грою завершиться поки не відомо.

Як повідомляло видання "Коментарі", Electronic Arts розповіла, скільки запустить ігор в цьому році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!