Головна Новини HI-tech ігри У грі PUBG з'являться "командні битви"
commentss НОВИНИ Всі новини

У грі PUBG з'являться "командні битви"

Чергове оновлення PUBG дасть можливість бійцям битися в режимі вісім на вісім

13 лютого 2020, 12:05 comments1501
Поділіться публікацією:
У грі PUBG з'являться "командні битви"

Ще наприкінці минулого року ходили чутки про появу "командних боїв" у грі PlayerUnknown's Battlegrounds. Тепер розробники офіційно оголосили про впровадження цього нововведення.

Раніше професійний гравець в PUBG зауважив, що в грі з'явилися "командні битви". Як виявилося, це був фальш-старт. Розробники впровадили їх випадково і поспішили скоріше прибрати від геймерських очей. Все-таки Інтернет запам'ятав помилку і компанії PUBG Corp. довелося зробити офіційну заяву.

"Командний бій на смерть" прийде в гру разом з патчем 6.2 і з'явиться в ротації Аркади. Битви будуть відбуватися від першої особи між командами з восьми бійців. Гравці будуть вступати в бій з набором зброї з комплекту. У разі загибелі, боєць відроджується протягом п'яти хвилин біля найближчих союзників, які не встигли вступити в бій.

Вбивства і допомога заповнюють шкалу посилення. Якщо персонаж не отримає збитків протягом п'яти секунд, він почне відновлювати здоров'я і втрачати накопичений заряд. Раунд виграє та команда, якій вдалося першою зробити 50 вбивств. Якщо ж такої кількості не було набрано за десять хвилин жодною з команд, то переможцем стає той, у кого їх більше. Для перемоги в матчі потрібно виграти два раунди.

Список полів бою для командних боїв на смерть: Эрангель — Stalber, Sosnovka Military Base; Санок — Paradise Resort, Docks; Викенди — Podvosto, Peshkova; Мірамар — Campo Militar.

Як повідомляло видання "Коментарі", штучний інтелект допоможе геймерам проходити ігри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!