Головна Новини HI-tech ігри Запущені передзамовлення гри Marvel's Avengers
commentss НОВИНИ Всі новини

Запущені передзамовлення гри Marvel's Avengers

Гра Marvel's Avengers отримає три цифрових видання — стандартне, спеціальний комплект для PlayStation 4 і «делюкс»

17 лютого 2020, 12:51 comments2504
Поділіться публікацією:








Запущені передзамовлення гри Marvel's Avengers

Гра Marvel's Avengers вийде лише у вересні, але японський розробник відеоігор Square Enix вже має намір зібрати касу. Для цього компанія запускає попередні замовлення з особливими виданнями.

"Месники" отримають три цифрових видання — стандартне, спеціальний комплект для PlayStation 4 і "делюкс". У перший набір потрапить сама гра. За купівлю ексклюзивної версії гравці отримають 1 000 кредитів, а також іменну табличку Міс Марвел і 72-годинний ранній доступ до гри. У видання "Делюкс" потрапили шість обсидіанових костюмів для героїв і емблем, а також 72-годинний ранній доступ. Обидва комплекти вже лежать на віртуальних полицях Steam і PlayStation Store.

Square Enix також підготувала "Найбільше видання Землі", яке має: креслення броні Залізної людини; стилбук; пряжка Чорної Вдови; брелок "Мьельнир Тора"; 30-сантиметрова статуетка Капітана Америки від компанії Gentle Giant; фігурка Халка, яка здатна хитати головою; значок Почесного Месника Камали Хан; знімок з Месниками; ранній доступ до гри за 72 години до її виходу; контент Deluxe-видання Marvel's Avengers.


В якості винагороди за попередню купівлю геймерів допустять до бета-тестування гри, подарують ексклюзивну іменну емблему і набір костюмів "Класика Marvel". Очікується, що гра Marvel's Avengers вийде вже 4 вересня на PlayStation 4, Xbox One PC та Stadia.

Як повідомляло видання "Коментарі", Epic Games Store порадує передплатників безкоштовними іграми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!