Головна Новини HI-tech ігри У Китаї створили гру про боротьбу з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї створили гру про боротьбу з коронавірусом

У новій грі геймери будуть боротися з коронавірусом так само, як розрубували дині в грі Fruit Ninja

19 лютого 2020, 17:10 comments1747
Поділіться публікацією:
У Китаї створили гру про боротьбу з коронавірусом

У той час як спалах коронавіруса продовжує поширюватися по всьому Китаю, департамент місцевого уряду району Хайдянь об'єднався з урядовою газетою і студією казуальних ігор, щоб створити гру, в якій гравці борються з вірусами за допомогою дезінфікуючих засобів і масок N95.
Гра, запущена 17 лютого, була ініційована відділом реклами окружного комітету Хайдянь в Пекіні і People's Daily, офіційною газетою Центрального комітету Комуністичної партії Китаю. Студія казуальних ігор Ohayoo, дочірня компанія власника TikTok ByteDance, допомогла розробити гру, китайська назва якої перекладається як "Битва патогенів".
У цій грі геймери запобігають потраплянню різних персонажів, у тому числі нового коронавіруса, респіраторних захворювань і Сарса Мерса, на персонажа жіночої статі, розрізаючи їх в форматі, популярному в легендарній грі Fruit Ninja по подрібненню дині. Натхненні поведінкою вірусів в реальному житті, лиходії у грі можуть видозмінюватися і розмножуватися, що ускладнює їх знищення. У кінці кожного раунду на екрані з'являється підказка.
За останніми даними, кількість людей, які одужали після інфікування китайським коронавірусом, становить 14514 осіб. Також відомо про 2011 летальних випадках, більшість з яких мали місце на материковому Китаї. Загальна кількість інфікованих збільшилася до 75 199 осіб.

Як повідомляло видання "Коментарі", роботи зможуть дати відсіч коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!