Головна Новини HI-tech ігри Більше зомбі і спритний тиран: нові подробиці гри Resident Evil 3
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше зомбі і спритний тиран: нові подробиці гри Resident Evil 3

Геймерам розповіли нові подробиці про Resident Evil 3 та показали 15 хвилин геймплея

26 лютого 2020, 16:25 comments3032
Поділіться публікацією:








Більше зомбі і спритний тиран: нові подробиці гри Resident Evil 3

Ремейк гри Resident Evil 3 з'явиться не раніше квітня, але західним журналістам вже вдалося оцінити новий проект компанії Capcom.

Судячи з перших відгуків, японці мають намір створити зразковий ремейк. Resident Evil 3 ще далі відійде від канонів, ніж оновлена друга гра серії. За повідомленням порталу GameSpot, новий Ракун-Сіті змінився майже повністю і не викличе навіть самих віддалених ностальгічних почуттів. Зомбі на вулицях міста стало ще більше, ніж в попередній версії гри. При цьому кількість патронів буде обмежено, але розробники ввели механіку ухилення.

Працює ухиляння так само як і звучить — по натисканню кнопки головна героїня, Джил, буде ухилятися від прямого зіткнення, що допоможе уникнути зайвих сутичок.


Можливо, на додавання механіки вплинув і оновлений монстр на ім'я Немезіс. За словами преси, тиран став більш спритним і агресивним. Якщо Містера Ікс можна було обдурити забігши в офісне приміщення з безліччю столів, то новий супротивник зможе дістати звідти героїню з допомогою щупалець. Capcom вже показала на що здатний Немезіс в попередньому трейлері, так що гравцям легкої перемоги чекати не варто.

Журналісти сходяться на думці, що ремейк Resident Evil 3 все більше просувається в бік екшену. В усьому іншому оновлена третя частина "Обителі зла" схожа на другу, включаючи управління та інтерфейс.

Як повідомляло видання "Коментарі", розробники показали основних персонажів гри Resident Evil 3 Remake.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!