Головна Новини HI-tech ігри Студія Larian показала офіційний геймплей нової гри
commentss НОВИНИ Всі новини

Студія Larian показала офіційний геймплей нової гри

Гра Baldur's Gate 3 отримає нових персонажів, а також розширену класову систему

29 лютого 2020, 03:00 comments1679
Поділіться публікацією:








Студія Larian показала офіційний геймплей нової гри

Компанія Larian провела презентацію гри Baldur's Gate 3 на заході PAX East 2020. Тепер про неї стало відомо значно більше подробиць.

Сюжет Baldur's Gate 3 стартує після подій настільної гри Baldur's Gate: Descent Into Avernus. Прихильники культу Абсолют мають намір повалити старий порядок, і нападають на місто Ворота Балдура. Головного героя викрадають свежевателі розуму і вселяють у нього паразита, який наділяє його нелюдською силою. Вся родзинка в тому, що якщо не позбутися від нього, то за кілька днів персонаж сам перетвориться у свого викрадача. У цьому ж суть головного конфлікту гри — протистояти темним силам або ж підкоритися і захопити Забуті Королівства. 

Головна фішка гри — покрокові бої. Також розробники додали варіативності в бою. Тепер роль відіграє позиціонування бійців на полі. Наприклад, підвладний гравцеві герой може зіштовхнути ворога з обриву, але його суперник також може провернути цей прийом.


Тепер гравець може розділяти групу, відправляючи одних героїв у бій, а інших, наприклад, в місто за припасами. У загін можна покликати до чотирьох персонажів. У грі також з'явиться мультикласова система, а кількість класів зросте порівняно з попередніми серіями гри. Гра також отримає онлайн-мультиплеєр на чотирьох і локальний кооператив з розділеним екраном на двох.

У найближчі місяці Larian планує запустити гру в ранньому доступі. Гравці отримають доступ до першого акту сюжетної кампанії, а також шести класів і п'яти персонажів, які можуть стати членами загону головного героя.

Як повідомляло видання "Коментарі", Diablo 4 отримає покращений інтерфейс і армію канібалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!