Головна Новини HI-tech ігри Японці створили унікальне ліжко для геймерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Японці створили унікальне ліжко для геймерів

Нова розробка японців дозволить геймерам розпочати гру, не встаючи з ліжка

4 березня 2020, 03:00 comments1991
Поділіться публікацією:
Японці створили унікальне ліжко для геймерів

У свій час грати у відеоігри зазвичай означало сидіти на підлозі. Оскільки ігри стали більше відповідати довгостроковій ігровій механіці, ергономіка також стала більш важливою, і тепер можна знайти спеціально розроблені ергономічні ігрові стільці і столи. Але японська компанія Bauhutte готова просунути ігрові меблі ще далі зі своєї ігрової ліжком.

При описі системи компанія з міста Осака висловилась наступним чином: "Коли ви прокидаєтеся, ви повинні переміститися з ліжка на стілець. Здається, все просто, але чому це завжди так клопітно? Ігрове ліжко вирішує цю проблему".

Згідно з обіцянкою Bauhutte, ігрова ліжко дозволяє геймерам почати грати, не зрушуючи навіть на дюйм. Монітори можна встановити біля підніжжя ліжка, яке також має полиці для колонок. Інші панелі і стійки чекають на контролерів, клавіатури або інших периферійних пристроїв, так само як і регульований тримач смартфона за узголів'ям. Повна установка також включає в себе кедді, забезпечені напоями і закусками, а також тримачі склянок для рамена, з каркасними секціями, спеціально підібраними для зберігання контейнерів швидкого приготування.

Повна вартість установки становить 1 030 доларів США на веб-сайті Bauhutte, але його модульний характер означає, що ви можете замовити компоненти окремо, щоб краще відповідати вашим потребам та бюджету.

Як повідомляло видання "Коментарі", південнокорейська студія представить RPG-гру по всесвіту Marvel.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!