Головна Новини HI-tech ігри Стала відома дата релізу гри Ghost of Tsushima
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома дата релізу гри Ghost of Tsushima

Гра про самурая, який протистоїть монгольським загарбникам, вийде вже цього літа

6 березня 2020, 17:14 comments1996
Поділіться публікацією:








Стала відома дата релізу гри Ghost of Tsushima

Японська студія Sucker Punch Productions довгий час не могла назвати остаточну дату виходу гри Ghost of Tsushima для ігрової консолі PlayStation 4, але тепер день релізу нарешті-то став відомий.

У кінці нового сюжетного трейлера Ghost of Tsushima гравці дізналися, що проект вийде вже 26 червня 2020 року на PlayStation 4. В PlayStation Store також запустили попереднє замовлення на гру, базова версія обійдеться в 1 899 гривень. Геймери, які придбають гру Ghost of Tsushima заздалегідь, отримають цифровий саундтрек, динамічну тему, а також аватар з Дзином.

Digital Deluxe Edition обійдеться вже в 2 199 грн, за які геймери отримають: повну версію гри; одне очко техніки; оберіг "Милість Хатимана"; косметичний набір "Герой Цусіми": золота маска, обладунки, набір мечів, кінь, сідло; цифровий міні-артбук; коментарі розробників; тему "Самурай" для PS4; цифровий міні-артбук; фільм про грі; динамічну тему Дзина Сакая для PS4.


Нагадаємо, що в грі Ghost of Tsushima геймери будуть грати за самурая Дзина Сакаї, який захищає свій рідний острів Цусіма від монгольських завойовників. Щоб узяти гору, воїн відмовляється від традицій самураїв і атакує ворога не в лоб, а з засідок. Головний герой також буде використовувати в бою лук, вибухову суміш і інші стародавні гаджети.

Як повідомляло видання "Коментарі", Dota Underlords отримає нову кампанію і капелюхи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!