Головна Новини HI-tech ігри Рідкісну консоль Nintendo Play Station продали за 360 тис. доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Рідкісну консоль Nintendo Play Station продали за 360 тис. доларів

Nintendo Play Station могли продати в 2019 році у кілька разів дорожче

7 березня 2020, 19:23 comments2090
Поділіться публікацією:
Рідкісну консоль Nintendo Play Station продали за 360 тис. доларів

Єдину відому у всьому світі консоль Nintendo Play Station продали в лютому під час аукціону. Її продали за 360 тис. дол. з преміум-статусом покупця. Про це пише 3DNews.

Відзначається, що колекціонери розраховували на більшу вартість приставки. Також стало відомо, що вже колишній власник консолі в минулому році відмовився її продавати за 1,2 млн дол. Аргументував він тоді таке рішення тим, що після сплати всіх податків, передачі синові його частини виручених грошей і роздачі боргів, у нього грошей майже не залишиться.

Nintendo Play Station особлива тим, що її нібито знайшли в коробці з речами екс-генерального директора Sony Computer Entertainment Олафа Олафссона, який працював у корпорації Advanta Corporation. Після банкрутства компанії багато речей Олафсона пішли з молотка на приватних аукціонах. У коробці з такими речами і була знайдена рідкісна консоль.

Існують розроблені для Nintendo Play Station гри не відомо. Є тільки інформація про те, що консоль гри може тільки програвати.

Ця приставка була розроблена спільно Nintendo і Sony, але так і не надійшла в продаж через розбіжності між компаніями. А пізніше Sony випустила свою консоль, яка зараз відома багатьом як PlayStation.

Раніше "Коментарі" писали, що будучи великим ентузіастом консолей, ютубер JMAGG вирішив почати незвичайний проект, який спонукав його вкласти 1000 доларів в редизайн ігрової консолі PS4 PRO в надії створити ефектну систему рідинного охолодження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://3dnews.ru/1005419
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!