Головна Новини HI-tech ігри Electronic Arts показала трейлер гри Command & Conquer Remastered
commentss НОВИНИ Всі новини

Electronic Arts показала трейлер гри Command & Conquer Remastered

Command & Conquer Remastered вийде 5 червня і отримає п'ять нових доповнень

11 березня 2020, 03:00 comments2504
Поділіться публікацією:








Electronic Arts показала трейлер гри Command & Conquer Remastered

Компанія Electronic Arts представила новий трейлер гри Command & Conquer Remastered. Завдяки цьому геймери дізналися про головні нововведення чергової версії гри.

Command & Conquer Remastered вийде вже 5 червня і буде мати п'ять доповнень, включаючи Tiberian Dawn і Red Alert. Придбати гру можна буде як в Steam, так і в Origin. Найголовніше поліпшення стосується графіки. Розробники перемалювали старі моделі будівель, бійців і оточення до роздільної здатності 4К. Випробувати ці оновлення геймери зможуть під час битви в одиночній кампанії, завдяки перемикачу з нової на стару графіку.

Також за запитами геймерського спільноти розробники оновили бічне меню, а також схему управління з налаштуванням гарячих клавіш і екран вибору завдань. Ролики не перезнімали, але збільшили їх роздільну здатність, а також підтягнули якість звуку. Одночасно ігрова музика отримала ремастер від оригінального композитора Френка Клепаки, який переробив треків на 7 годин. На додачу до цього В грі з'являться двадцять нових композицій від Френка і "Синів Тиберія".


Мультиплеєр переробили під сучасні стандарти. Геймери отримають можливість налаштовувати користувальницькі матчі, проводити бої один на один з підбором гравців, а також боротися за місце в таблиці лідерів. З додаткового контенту розробники вирішили додати місії з консольних версій.

Як повідомляло видання "Коментарі", EA Games заблокувала акаунт популярного ігрового критика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!