Головна Новини HI-tech ігри В мережі з'явився трейлер неанонсованої раніше гри про Гаррі Поттера
commentss НОВИНИ Всі новини

В мережі з'явився трейлер неанонсованої раніше гри про Гаррі Поттера

Компанія Warner Bros. не повідомляє, коли відбудеться офіційне представлення гри про Гаррі Поттера

12 березня 2020, 03:00 comments1855
Поділіться публікацією:
В мережі з'явився трейлер неанонсованої раніше гри про Гаррі Поттера

У жовтні 2018 року на популярному сайті Reddit з'явився трейлер неанонсованої раніше ігри про Гаррі Поттера. Після цього пішов довгий період мовчання. Розробники студії Avalanche Software, яка належить компанії Warner Bros., нічим не видали своїх планів з приводу нового творіння. Але тепер нові витоки повідомляють про скорий анонс проекту.

Користувач порталу Resetera з ніком Reverse-Flash2024 згадав про оновлений список вакансій в Avalanche. Розробники шукали додаткові ресурси для створення ААА-проекту, який "скоро анонсують". Reverse-Flash2024 висловив здогад, що гру про Гаррі Поттера можуть представити на E3 2020, але тоді геймери не побачать анонс нового "Бетмена".

До обговорення долучився новинний редактор Kotaku Джейсон Шрайєр з іронічною відповіддю: "От було б місце, де розробники могли анонсувати декілька ігор одночасно". Пізніше автор Geeks WorldWide Джеймс Сайфілд повідомив у своєму Twitter, що Warner Bros. приїде на E3 2020. До того ж на сцені покажуть нові проекти по всесвіту Бетмена і Гаррі Поттера. Журналісти додали, що у разі скасування E3 через коронавірус, Warner Bros. можуть запустити трансляцію з анонсом.

Найімовірніше, цього і слід очікувати, оскільки з'явилася не підтверджена офіційними джерелами інформація, що компанія Entertainment Software Association скасовує проведення E3 2020 через епідемію коронавіруса.

Як повідомляло видання "Коментарі", Electronic Arts показала трейлер гри Command & Conquer Ремастерінг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!