Головна Новини HI-tech ігри Щорічна ігрова виставка Е3 скасована через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Щорічна ігрова виставка Е3 скасована через коронавірус

Ймовірно, замість оффлайн-заходу проведуть онлайн-трансляції.

11 березня 2020, 22:49 comments2363
Поділіться публікацією:
Щорічна ігрова виставка Е3 скасована через коронавірус

Щорічну ігрову виставку під назвою Electronic Entertainment Expo (більш популярна назва — Е3) скасували на тлі спалаху китайського коронавіруса Covid-19. Про це повідомили у виданні TJournal з посиланням на офіційний сайт виставки Е3.

Захід було заплановано на 9-11 червня в Лос-Анджелесі, проте із-за зростаючої стурбованості суспільства на тлі вірусу організатори вважають це кращим рішенням. "Ми розчаровані, що не зможемо провести цей захід для наших фанатів, але ми знаємо, що це правильне рішення", — заявили представники виставки.

Також організатори Е3 розповіли, що розглядають варіант проведення виставки онлайн, однак зараз це лише на стадії обговорення з партнерами. Генеральний директор Xbox Філ Спенсер вже пообіцяв провести цифрову презентацію, а в Ubisoft підтримали рішення організаторів виставки.

Еlectronic Entertainment Expo — найбільша виставка в ігровій індустрії. Торік її відвідали понад 66 тисяч чоловік, а в цьому році розраховували на більшу кількість учасників, адже на Е3 Microsoft планували показати нову консоль Xbox Series X.

Як повідомляв портал "Коментарі", ВООЗ офіційно визнала коронавірус пандемією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!