Головна Новини HI-tech ігри Геймери високо оцінили продовження Call of Duty
commentss НОВИНИ Всі новини

Геймери високо оцінили продовження Call of Duty

Гра Call of Duty: Warzone протягом однієї доби обійшла своїх головних конкурентів

12 березня 2020, 17:57 comments1929
Поділіться публікацією:








Геймери високо оцінили продовження Call of Duty

Компанія Activision запустила королівську битву Call of Duty: Warzone всього пару днів тому, але гра вже вибилася в лідери серед інших представників жанру.

На офіційній сторінці гри в Twitter розробники повідомили про успішний запуск нової королівської битви. Протягом двадцяти чотирьох годин в Call of Duty: Warzone зайшло понад шість мільйонів геймерів. Як повідомляє аналітик Даніель Ахмад, Warzone обігнала своїх головних конкурентів, а саме Apex Legends і Fortnite. Наприклад, королівська битва Electronic Arts за ті самі двадцять чотири години зібрала один мільйон гравців, а до десяти мільйонам йшла три дні.

Аналітики звернули увагу, що на хороший старт Call of Duty: Warzone вплинуло ім'я самого бренду, а також безкоштовна модель поширення. В зону гри допускають навіть геймерів без Call of Duty: Modern Warfare. В підписці PlayStation Plus також немає необхідності.


Що стосується інших особливих характеристик гри Call of Duty: Warzone, то серед них можна виділити масштаб. Королівська битва Activision отримала велику мапу, на якій можуть зійтися в бою 150 бійців. До того ж розробники мають намір збільшити кількість місць до 200. Другим фактором можна назвати швидкість. По-перше, геймери починають бій вже озброївшись пістолетами, що дозволяє негайно почати стрілянину. По-друге, загиблий союзник може повернутися на поле бою, перемігши під час перестрілки в ГУЛАГу або купивши собі відродження.

Як повідомляло видання "Коментарі", геймерам показали трейлер нового сезону Call of Duty: Modern Warfare.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!