Головна Новини HI-tech ігри Геймери битимуться з легендарним воїном в рамках тимчасового заходу For Honor
commentss НОВИНИ Всі новини

Геймери битимуться з легендарним воїном в рамках тимчасового заходу For Honor

Тимчасовий захід For Honor: Blades of Persia з участю Принца Персії триватиме до початку квітня

13 березня 2020, 18:07 comments1888
Поділіться публікацією:








Геймери битимуться з легендарним воїном в рамках тимчасового заходу For Honor

Prince of Persia повертається, але на даний момент лише як тимчасовий захід для гри For Honor. Геймери отримають можливість кинути виклик легендарному героєві.
Захід For Honor: Blades of Persia вже розпочався і триватиме до 2 квітня. Також компанія Ubisoft розділила захід на дві частини. Коли перша завершиться, перський принц покаже свої злі корені. Це схоже на відсилку до гри Prince of Persia: The Two Thrones, в якій головний герой боровся зі своєю злою стороною.
В рамках тимчасового заходу Ubisoft запустить режим "Володар часу" на зміненій карті Harbour. Геймерів розділять на дві команди, а їх головне завдання полягає у вбивстві принца. У разі вдалого завершення цієї місії геймер отримає 150 очок. Складність полягає в тому, що Принц Персії використовує магічний кинджал для уповільнення часу, а аткже вміє переміщуватися і закликати шипи з-під землі. До того ж на полі бою йому будуть допомагати піщані солдати, як в "Пісках часу".

Разом з новим режимом Ubisoft додала і косметичні оновлення. У грі з'явилося добивання "Клинок долі", костюми Ratash і Sandwraith, орнаменти і теми. До того ж геймери отримають можливість виконувати завдання спільноти, щоб отримати емблеми. Подія отримає і власну "бойову перепустку" на 30 рівнів. Абонемент надає: 26 деталей для шолома, 1 стандартні обладунки, 1 емоцію "Пісок", 1 контур для герба, а також матеріали, сталь, ящики і багато іншого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!