Головна Новини HI-tech ігри На тлі епідемії і карантину через коронавірус Steam ставить нові рекорди
commentss НОВИНИ Всі новини

На тлі епідемії і карантину через коронавірус Steam ставить нові рекорди

Після оголошення карантину у багатьох країнах, кількість гравців в Steam встановлює рекорди

15 березня 2020, 15:31 comments2857
Поділіться публікацією:
На тлі епідемії і карантину через коронавірус Steam ставить нові рекорди

Популярний онлайн-магазин ігор і платформа для геймерів Steam на тлі поширення коронавіруса встановлює рекорди за кількістю одночасних гравців онлайн. Про це пише DTF.

Новий рекорд сервіс встановив 15 березня, коли одночасно онлайн були присутні 19,728 млн осіб. Сьогодні був побитий попередній рекорд – 2 лютого пік склав 18, 748 млн чоловік. Крім того, очікується, що найближчим часом сервіс може досягти 20 млн одночасних користувачів.

Сьогоднішній рекорд було встановлено після того, як CS:GO вперше в історії досягла мільйона одночасних гравців. Також у трійці лідерів залишаються Dota 2 і PUBG.

Раніше "Коментарі" писали, що геймери битимуться з легендарним воїном в рамках тимчасового заходу For Honor. Prince of Persia повертається, але на даний момент лише як тимчасовий захід для гри For Honor. Геймери отримають можливість кинути виклик легендарному героєві.

Захід For Honor: Blades of Persia вже розпочалося і триватиме до 2 квітня. Також компанія Ubisoft розділила захід на дві частини. Коли перша завершиться, перський принц покаже свої злі коріння. Це скидається на відсилання до гри Prince of Persia: The Two Thrones, в якій головний герой боровся зі своєю злою стороною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!