Головна Новини HI-tech ігри Компанія Sony представить ексклюзивні ігри для PlayStation 5
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony представить ексклюзивні ігри для PlayStation 5

Список ігор для PlayStation 5 поповнився трьома новими розробками

16 березня 2020, 18:17 comments2449
Поділіться публікацією:








Компанія Sony представить ексклюзивні ігри для PlayStation 5

Інсайдери далі розповідають про найближчі плани компанії Sony відносно наступного покоління консолей. Минулого тижня з'явилася неофіційна інформація, що японці намагаються вдихнути нове життя в серію Silent Hill, а тепер інформатори говорять про покупку серії разом з Metal Gear і Castlevania.

Сайт Jack of All Controllers натрапив на пост користувача 4chan, який представився співробітником Konami і розповів про нову версію Silent Hill. Через деякий час цю інформацію підтвердили джерела Rely on Horror і Aesthetic Gamer і це змусило представників ЗМІ звернути увагу на публікацію.

За повідомленнями "співробітника Konami", Sony збирається придбати франшизи Metal Gear, Silent Hill і Castlevania. Серія про пригоди Снейка буде мати ремейки першої частини 1987 року і Metal Gear 2: Solid Snake. Також джерело повідомило, що їх вихід буде логічним після подання гри Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.


Що стосується серії Castlevania, то її чекає перезавантаження. Компанія Sony хоче зробити об'єднати ігри Bloodborne і Castlevania: Lords of Shadow. Інформатор також повідомив, що розробку вже доручили SIE Japan Studio, поповнивши команду творців дизайнерами серії Сутаро Ііді і Кодзі Ігарасі. Раніше вони обидва працювали над створенням гри Bloodstained: Ritual of the Night, ідейним продовженням Castlevania: Symphony of the Night. Джерело також запевняє, що Metal Gear, Silent Hill і Castlevania стануть ексклюзивами PlayStation 5.

Як повідомляло видання "Коментарі", в мережі з'явився трейлер неанонсованої раніше гри про Гаррі Поттера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!