Головна Новини HI-tech ігри Компанія Sony розповість нові подробиці про майбутню ігрову консоль
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony розповість нові подробиці про майбутню ігрову консоль

Презентація нових подробиць про ігрову консоль PlayStation 5 пройде сьогодні

18 березня 2020, 10:43 comments1946
Поділіться публікацією:
Компанія Sony розповість нові подробиці про майбутню ігрову консоль

Компанія Sony Interactive Entertainment повідомила, що представить нові подробиці про PlayStation 5 у середу, 18 березня, опівдні за східним поясним часом. Компанія зробить це через свій блог PlayStation. У середу провідний архітектор системи PS5 Марк Черні "докладно розповість про архітектуру системи PS5 і про те, як вона буде визначати майбутнє ігор". Шанувальники PlayStation можуть подивитися презентацію через блог PlayStation.

Заплановане розкриття нових подробиць про PS5 відбувається незабаром після того, як Microsoft представила вичерпні технічні характеристики Xbox X Series наступного покоління і те, як ці специфікації вплинуть на ігри наступного покоління і зворотньо сумісні ігри попередніх поколінь Xbox.

Перші подробиці про PlayStation 5 були оголошені в квітні 2019 року, коли Черні розповів Wired про системні характеристики консолі наступного покоління. PS5 буде оснащуватися процесором на базі процесора AMD Ryzen третього покоління і графічним процесором на базі AMD Radeon Navi, який буде підтримувати апаратне прискорене трасування променів і роздільну здатність до 8K. PS5 також буде поставлятися з твердотілим накопичувачем, підтримувати ігри для PlayStation 4 завдяки зворотній сумісності і працювати з PlayStation VR. Пізніше Sony підтвердила час випуску PS5: свята 2020 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony представить ексклюзивні ігри для PlayStation 5.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!