Головна Новини HI-tech ігри Популярна гра про смертельну епідемію отримає новий режим
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна гра про смертельну епідемію отримає новий режим

Тепер геймери зможуть не тільки знищувати людство, але й дати відсіч хворобі

24 березня 2020, 18:03 comments2347
Поділіться публікацією:








Популярна гра про смертельну епідемію отримає новий режим

Розробник гри Plague Inc. компанія Ndemic Creations пожертвувала 250 000 доларів на боротьбу зі спалахом коронавіруса. В останні місяці гра-симулятор пандемії вийшла на перше місце завдяки подібності її сюжету з триваючою в світі епідемією коронавірсу.

У січні гра стала самим продаваним додатком в Китаї, коли люди зверталися до Plague Inc., щоб зрозуміти події, що відбуваються навколо них, або просто скоротати час у карантині. Сплеск інтересу поширився за межі Китаю, оскільки Plague Inc. зайняла бажане місце як самої високооплачуваної програми в Apple App Store в США в лютому.


Тепер Ndemic Creations оголосила, що працює над створенням нового режиму в грі. Замість того, щоб взяти на себе роль самої хвороби, гравці зможуть протистояти спалаху смертельної епідемії.

Ndemic повідомляє, що гравці можуть розраховувати на управління прогресуванням захворювання та зміцнення систем охорони здоров'я. Також вони зможуть здійснювати контроль над реальними діями, такими як сортування, карантин, соціальне дистанціювання і закриття державних служб.

За повідомленнями, цей режим знаходиться в розробці з участю експертів ВООЗ та Глобальної мережі оповіщення про спалахи хвороб і відповідних дій. Оновлення буде безкоштовним для всіх власників Plague Inc. під час пандемії коронавіруса. Про дату релізу поки що нічого не відомо.

Як повідомляло видання "Коментарі", Overwatch отримає нові оновлення геймплея.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!