Головна Новини HI-tech ігри Хакер викрав вихідний код розроблюваної ігрової консолі
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакер викрав вихідний код розроблюваної ігрової консолі

Хакер вимагає великий викуп за вкрадений вихідний код графіки ігрової консолі Xbox Series X

26 березня 2020, 17:27 comments2799
Поділіться публікацією:
Хакер викрав вихідний код розроблюваної ігрової консолі

Хакер вкрав вихідний код графіки майбутньої ігрової консолі Xbox Series X і утримує його для викупу. Ця новина надійшла через повідомлення в блозі на веб-сайті AMD, де компанія-розробник пояснила ситуацію. "З нами зв'язався чоловік, який стверджував, що у нього є тестові файли, що відносяться до підмножини наших поточних і майбутніх графічних продуктів", — йдеться в заяві.

Згідно зі звітом TorrentFreak, ці вкрадені дані були виявлені на зламаному комп'ютері і включають вихідний код для графічних процесорів AMD Big Navi і Arden. За чутками, це графічний процесор Xbox Series X 12 з терафлопом.

Сегменти коду були розміщені на GitHub, а потім видалені. Хакер просить за код 100 мільйонів доларів і загрожує скинути всю вкрадену інформацію, якщо його умови не будуть виконані. Пізніше в офіційній заяві AMD дала зрозуміти, що вкрадені дані "не є основою конкурентоспроможності або безпеки наших графічних продуктів". При цьому компанія заявила, що у неї ще немає даних про всю викраденоу хакером інформацію. Також вона запевнила, що її представники перебувають у тісному контакті з правоохоронними органами та іншими експертами в рамках кримінального провадження у цій справі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft анонсувала ігрову консоль Xbox Series X.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!