Головна Новини HI-tech ігри Epic Games влаштувала безкоштовну роздачу ігор
commentss НОВИНИ Всі новини

Epic Games влаштувала безкоштовну роздачу ігор

У нову безкоштовну роздачу компанія Epic Games включила три гри

27 березня 2020, 18:07 comments3104
Поділіться публікацією:
Epic Games влаштувала безкоштовну роздачу ігор

Компанія Epic Games прийняла вольове рішення запустити безкоштовну роздачу відразу трьох ігор для персональних комп'ютерів.

До 2 квітня користувачі магазину компанії мають можливість забрати ігри Figment, Tormentor x Punisher і World War Z. Остання не так давно отримала оновлення, яке додало крос-плей між PC і Xbox One, а також нові варіанти зброї з унікальними перками. Також геймерів чекають зміни у баланс для PvE і режиму Орди. Не варто забувати, що World War Z — це кооперативний шутер від третьої особи. У процесі гри геймери знищують натовпи зомбі.

Tormentor x Punisher — це шутер з видом зверху, у якому всі, в тому числі головний герой і бос, вмирають з одного пострілу. З особливостей проекту розробники виділяють кооператив, оригінальний саундтрек і "крутих босів".

Figment — найбільш спокійна гра з представленого списку. Вона представляє з себе музичну пригоду. Головний герой вирушає в людську свідомість, охоплену кошмарами. Вирішуючи головоломки і б'ючись з породженнями хворої фантазії, йому належить навести порядок у "внутрішньому світі".

Як повідомляло видання "Коментарі", Epic Games влаштувала безкоштовну роздачу популярної гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!