Головна Новини HI-tech ігри Сидіть вдома: геймерам обіцяють нову безкоштовну гру
commentss НОВИНИ Всі новини

Сидіть вдома: геймерам обіцяють нову безкоштовну гру

Геймери зможуть безкоштовно отримати гру з серії Assassin's Creed

13 квітня 2020, 18:04 comments2233
Поділіться публікацією:








Сидіть вдома: геймерам обіцяють нову безкоштовну гру

Французька компанія Ubisoft продовжує свою політику подальшого утримування геймерів удома. Для цього вона готує подарунок у вигляді чергової безкоштовної гри.

Німецький сайт опублікував анонс Ubisoft, в якому компанія оголосила про безкоштовну роздачу Assassin's Creed 2 для персональних комп'ютерів через uPlay. Крім того, Brotherhood і Revelation отримають знижки на період акції. Інформацію про роздачу, але вже для китайського регіону, також опублікував аналітик Даніель Ахмад. Ймовірно, подарунок у вигляді безкоштовної Assassin's Creed 2, отримають геймери зі всього світу. Якщо вірити німецькому сайту, роздача стартує 14 квітня. Геймери зможуть залишити Assassin's Creed 2 собі назавжди.

Минулого разу Ubisoft дарувала гру Rayman Legends для персонального комп'ютера, пообіцявши поширити акцію на інші франшизи. Так що і після Assassin's Creed 2 на геймерів можуть чекати інші сюрпризи. Акції компанії можна відстежити на офіційному сайті.

Assassin's Creed 2 розповість історію Еціо Аудіторе да Фіренце, який живе в Італії в епоху Відродження. У гонитві за помстою юнак вплутується в протистояння між асасінами і храмовниками. На своєму шляху він зустрінеться з історичними особистостями, на кшталт Леонардо да Вінчі і Родріго Борджії.


Як повідомляло видання "Коментарі", Ubisoft працює над новою грою для віртуальної реальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!