Головна Новини HI-tech ігри Sony може обмежити кількість PlayStation 5 на старті
commentss НОВИНИ Всі новини

Sony може обмежити кількість PlayStation 5 на старті

Нова PlayStation 5 на старті може коштувати від 500 до 550 доларів

16 квітня 2020, 18:32 comments1633
Поділіться публікацією:
Sony може обмежити кількість PlayStation 5 на старті

Технологічна компанія Sony розглядає варіант випуску обмеженої кількості консолей нового покоління PlayStation 5 — всього близько 5-6 мільйонів екземплярів до кінця березня 2021 року проти 7,5 мільйонів PlayStation 4 за перші півроку після виходу. Про це повідомили у виданні Bloomberg з посиланням на свої джерела в компанії Sony.

За інформацією видання, ціна на нову консоль PlayStation 5 на старті буде варіюватися між 500 та 550 доларів — така ціна викликана дефіцитом дорогих компонентів і часу на виробництво в умовах поширення пандемії коронавіруса Covid-19.

Компанія як і раніше планує випустити PlayStation 5 до кінця 2020 року через те, що конкурент Xbox Series Xвід компанії Microsoft теж виходить до кінця року. При цьому в Sony розглядають варіант відмови від публічної прес-конференції, а інформацію про нової консолі, ціни і дату виходу можуть просто розмістити на офіційному сайті.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Австралії гуляючих навколо озера попросили рухатися за годинниковою стрілкою для соціального дистанціювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!