Головна Новини HI-tech ігри Компанія Sony запатентувала унікального робота-геймера
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony запатентувала унікального робота-геймера

Робот-геймер буде радіти успіхам гравця, а також допоможе йому у разі виникнення труднощів

19 квітня 2020, 16:10 comments2412
Поділіться публікацією:
Компанія Sony запатентувала унікального робота-геймера

Компанія Sony вирішила подбати про самотніх геймерів. Вона запатентувала "гравця для спільного перегляду". Судячи з патентного документу, японці винайшли робота, який буде спостерігати за ігровим процесом геймерів і реагувати на їхні успіхи і поразки. У патенті також повідомляється, що таким чином електронний вболівальник буде сприяти зростанню мотивації геймера. Робот також може допомогти в проходженні гри, позичивши контролер і взявши ігровий процес на себе.

Sony також має намір пов'язати цю технологію з VR-гарнітурою. Якщо геймер одягне шолом, то на місці робота з'явиться вибраний персонаж. Кібердруг також буде стежити за здоров'ям гравця і якщо той заграється, то порадить йому йти спати.

У патенті також повідомляється про параметр "рівень любові", який буде змінюватися в залежності від ставлення користувача до робота. Так, якщо гравець для спільного перегляду" попроситься на підзарядку, а гравець не відреагує на його прохання, то робот подумає, що його не люблять. У результаті електронний товариш образиться і перестане підтримувати гравця.

Патент виглядає дуже футуристично, тому навряд чи такий кібердруг з'явиться разом з ігровою консоллю PlayStation 5. Швидше за все, Sony прийшла в голову ідея, і компанія вирішила швидше закріпити її за собою, щоб конкуренти, на кшталт Microsoft, її не випередили.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony спростувала чутки про вихід нової гри для ПК.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!