Головна Новини HI-tech ігри Гра The Division 2 отримала безкоштовну демо-версію
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра The Division 2 отримала безкоштовну демо-версію

Компанія Ubisoft вирішила розширити свою аудиторію за допомогою безкоштовної демо-версії

24 квітня 2020, 01:15 comments2112
Поділіться публікацією:
Гра The Division 2 отримала безкоштовну демо-версію

Французька компанія Ubisoft вирішила розширити геймерську аудиторію гри The Division 2, представивши її безкоштовну демо-версію.

Слідом за Ghost Recon Breakpoint безкоштовну демо-версію отримала The Division 2. Пограти в неї зможуть володарі PlayStation 4, Xbox One і персональних комп'ютерів, але тільки протягом восьми годин. Крім того Ubisoft встановила ліміт на розвиток персонажа до восьмого рівня, і відключила доступ до кланів і внутрішньо ігрового магазину.

Що стосується всього іншого, то геймери отримують необмежений доступ до сюжетних місій, побічних завдань, публічних заходів і багато чого іншого. Грати можна як поодинці, так і в кооперативі. За класикою, зароблений в демо-версії досвід можна перенести в платну The Division 2 після її придбання.

Нагадаємо, що The Division 2 — це ММО-шутер, в якому гравцям належить зіграти за агента, який прибув до Вашингтона для ліквідації ворожих угруповань. Ubisoft відмовилася від прив'язки до класу, і стиль ведення бою можна міняти хоч щодня, вибираючи потрібні гаджети і зброю. Крім того, є можливість зібрати універсального солдата, комбінуючи вміння і пристрої з арсеналу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony спростувала чутки про вихід нової гри для ПК.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!