Гра Battlefield 5 отримає останнє велике оновлення

Хоча великі оновлення гри завершаться, вона отримає ще безліч дрібних доробок

Шведський виробник ігор DICE припиняє спроби відродити популярність Battlefield 5. Вже цього літа компанія представить фінальне контентне оновлення для гри.

У блозі розробників з'явилося повідомлення, що в червні Battlefield 5 отримає останнє оновлення. Гравці отримають нову зброю і поліпшення ігрового процесу. Оскільки через поширення пандемії розробники змушені працювати віддалено, реліз можуть перенести.

Після річного апдейта сьомої глави Battlefield 5 перестане отримувати великі оновлення. Повідомлення про це з'явилося на офіційному акаунті гри в Twitter. Все ж DICE не закидає гру, і буде випускати більш дрібні доробки, які будуть включати заходи, патчі і продовжить непримиренну боротьбу з "читерами".

Наприклад, з виходом річного оновлення Battlefield Currency і Company Coin стануть щотижневими нагородами. DICE також поверне #FridayNightBattlefield — щотижневу подію, під час якої геймери отримають можливість зіграти проти розробників гри і співробітників Electronic Arts. Також продовжиться робота над "Іграми спільноти".

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony спростувала чутки про вихід нової гри для ПК.