Головна Новини HI-tech ігри У мережі з'явилися подробиці про сюжет гри The Last of Us: Part 2
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явилися подробиці про сюжет гри The Last of Us: Part 2

Нові подробиці про сюжет The Last of Us: Part 2 були злиті одним з розробників

27 квітня 2020, 17:48 comments2757
Поділіться публікацією:
У мережі з'явилися подробиці про сюжет гри The Last of Us: Part 2

У Мережі з'явилися чергові подробиці про сюжет гри The Last of Us: Part 2. Згідно витоку, сюжетні деталі оприлюднив розробник Naughty Dog, який таким чином поквитався зі своїм керівництвом за проблеми з оплатою праці. В результаті співробітник (ймовірно, колишній) опублікував деталі сюжету The Last of Us 2, починаючи від списку рівнів, і закінчуючи ключовими моментами в історії. Обережно, спойлери!

З самого простого: пограти дадуть не тільки за Еллі, але і іншу дівчину. Далі описуються серйозні спойлери, які представлені в ролику від незадоволеного працівника. На даний момент відео видалено з YouTube.

Як вже говорилося, у першій половині гри геймерам дадуть зіграти за Еллі, а у другій половині — за Еббі. Якщо вірити представленому списку рівнів, проходження буде ділитися на дві частини і епілог. Витік повідомляє, що Еббі — дочка хірурга "Цикад", якого Джоел вбиває в кінці першої The Last of Us. Хоча про мотивацію героїні сказано небагато, швидше за все вона буде мстити.

Згідно ще одного витоку, який поки не має підтвердження, Еллі стане мстити культу за напад на табір, який ми бачили в трейлерах. Тоді ж до дівчини і приєднується Джоел. Спочатку вона стикається з Еббі на шляху до спільної мети — вбивство членів окультної секти, але потім Еббі вбиває Джоела і Еллі починає мстити колишній напарниці.

Якщо вірити отриманій інформації, то Еллі гине в бійці, а Діна залишається жити, але це не точно. Друзі героїні влаштовують полювання на Еббі. Один з головних розробників гри, Ніл Дракман, часто згадував "коло насильства", і, мабуть, цю тему розкриють у The Last of Us 2.

Як повідомляло видання "Коментарі", Battlefield 5 отримає останнє велике оновлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!