Головна Новини HI-tech ігри Ubisoft анонсувала нову гру Assassin's Creed Valhalla
commentss НОВИНИ Всі новини

Ubisoft анонсувала нову гру Assassin's Creed Valhalla

Вихід гри запланований на осінь 2020 року, але коронавірус може відкласти реліз

30 квітня 2020, 18:25 comments3483
Поділіться публікацією:








Ubisoft анонсувала нову гру Assassin's Creed Valhalla

Вчора, 29 квітня, ігрова студія Ubisoft анонсувала вихід своєї нової ігри з легендарної серії Assassin's Creed Valhalla в ході восьмигодинний онлайн-трансляції. Відомий інтернет-художник BossLogic в це час малював перший і головний арт до нової гри. Про це повідомили в ігровому виданні DTF.

Ubisoft планує випустити нові частини ігрових серій Watch Dogs і Assassin's Creed восени 2020 року. Версія російською мовою, отримала назву "Assassin's Creed: Вальгалла".

Також сьогодні, 30 квітня, в 18:00 за київським часом був представлений перший чотирихвилинний ролик до гри, в якій показали масштабну битву між вікінгами і королівської армією, головного героя і класичні атрибути цієї серії ігор: ворона, людину в капюшоні і прихований клинок.

Інформація про тематики нової частини гри Assassin's Creed з'явилася ще навесні 2019 року — фанати в цілому позитивно прийняли ідею з вікінгами.


Як повідомляв портал "Коментарі", Київ подав заявку на проведення турніру The International 2021 по Dota 2 — самого великого кіберспортивного заходу у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!