Головна Новини HI-tech ігри «Я повинна з цим покінчити»: вийшов новий сюжетний трейлер The Last of Us Part II
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я повинна з цим покінчити»: вийшов новий сюжетний трейлер The Last of Us Part II

Гра вийде 19 червня 2020 року ексклюзивно для PlayStation 4

6 травня 2020, 17:52 comments1947
Поділіться публікацією:








«Я повинна з цим покінчити»: вийшов новий сюжетний трейлер The Last of Us Part II

Сьогодні, 6 травня, о 17:00 за київським часом ігрова студія Naughty Dog випустила новий сюжетний трейлер до гри The Last of Us Part II, яка "пішла на золото" і отримала офіційну дату виходу — 19 червня 2020 року ексклюзивно для PlayStation 4. Про це повідомили в тематичному виданні DTF.

У трейлері показали персонажів першої частини гри — подорослішала Еллі і постарілого Джоела. Продовження відверто "подорослішало" і стало більш жорстоким. Основний акцент змістився на одну тільки Еллі, якій тепер самій доводиться захищати себе.


Перша частина The Last of Us (або "Одні з нас") вийшла 14 червня 2013 року ексклюзивно для PlayStation 3 (потім була портована на PlayStation 4) на заході минулого покоління консолей і стала однією з найкращих в історії відеоігор. Друга частина теж виходить на заході поточного покоління консолей і ексклюзивно для PlayStation 4, тому геймери зі всього світу покладають великі надії на продовження.

Як повідомляв портал "Коментарі", ігрова студія Ubisoft анонсувала вихід нової частини гри Assassin's Creed за тематики вікінгів під назвою Valhalla.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!