Більше бійців і новий сюжет: чим порадує геймерів оновлена Mortal Kombat 11

Гра Mortal Kombat 11 Aftermath отримає безкоштовні і платні додатки, а також унікального бійця з іншого всесвіту

Раніше інсайдери повідомляли про загадковий тизер NetherRealm, який натякав на анонс гри Mortal Kombat 11 Aftermath. Це сюжетне додаток з новими персонажами, який буде продаватися окремо. Історія Aftermath стане продовженням оригінального сюжету Mortal Kombat 11.
Сюжет нової гри наступний. Лю Кан і Рейден мають намір використовувати Пісочний годинник Кроніки для перезапуску історії, але їхнім діям перешкоджають Фудзин, Нічний Вовк і Шан Цунг. За словами останнього, щоб повернути час назад і врятувати всесвіт, Лю Кану і Рейдену необхідно повернутися в минуле і заволодіти короною Кроніки. На цьому шляху їм доведеться пройти безліч випробувань і перемогти у багатьох боях.
В Mortal Kombat 11 Aftermath на арені знову з'являться такі бійці, як Шіва і Фуджин. Крім того в гру загляне Робокоп з однойменного фільму. NetherRealm також зазначили, що актор Кері-Хіроюкі Тагава повернувся в "Смертельну битву", щоб озвучувати Шан Цунга в Mortal Kombat 11.
Mortal Kombat 11 Aftermath вийде вже 26 травня на ігрових консолях PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, персональних комп'ютерах і Google Stadia. Гра отримає три видання.
Гравці, які оформлять попереднє замовлення, отримають набір костюмів для Скорпіона, Саб-Зіро і Фрост.
Поряд з платним доповненням Aftermath, геймерів порадують і безкоштовним оновленням. 26 травня NetherRealm поверне в основну MK11 арени Dead Pool і Soul Chamber, фаталіті з використанням оточення і дружні добивання.
Як повідомляло видання "Коментарі", поліпшені версії ігор Mortal Kombat з'являться на ПК і PlayStation.