Головна Новини HI-tech ігри Книга рекордів Гіннеса зареєструвала найстарішого в світі геймера
commentss НОВИНИ Всі новини

Книга рекордів Гіннеса зареєструвала найстарішого в світі геймера

90-річна японка визнана найстарішим в світі ігровим блогером

13 травня 2020, 17:18 comments2475
Поділіться публікацією:
Книга рекордів Гіннеса зареєструвала найстарішого в світі геймера

90-річна жінка з Японії офіційно визнана найстарішим ігровим блогером. Вона потрапила в Книгу рекордів Гіннеса як найстаріша в світі геймерка, що веде канал YouTube. Про це повідомляється на сайті Книги рекордів Гіннеса.

Японка Хамако Морі, відома в Інтернеті як блогер Gaming Grandma, народилася 18 січня 1930 року. Вона почала грати у відеоігри, які належали її дітям, коли їй було 39 років. "Зі сторони це виглядало кумедно, і я вирішила спробувати. Я пристрастилася до ігор і грала, поки мене ніхто не бачив", — розповіла Морі.

Всі ці роки жінка була колекціонером ігрових приставок. Першою з них була Cassette Vision, випущена в Японії в 1981 році. Зараз вона використовує для гри PlayStation 4. "Спочатку мені було важко освоїти, але останні екшн-ігри з усіма їх розвагами змусили мене зайнятися технологіями. Я буквально одержима усіма цими нововведеннями", — зізналася жінка.

IGdvI8Se7xmpRc3yUOThdORWK.jpg

Кілька років тому Морі вирішила, що грати для себе не має сенсу, і створила канал на YouTube, щоб поділитися своїм ігровим досвідом з іншими людьми. Незабаром канал літньої японки став набирати тисячі переглядів і на ньому зареєструвалися понад 188 тисяч осіб.

Морі зізналася, що ігри змушують її почуватися молодою і дають сили. "Через стільки років я зрозуміла, що гра — це моє покликання. Я насолоджуюся життям, і це нормально", — сказала пенсіонерка.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony запатентувала унікального робота-геймера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!