Гравці в Assassin's Creed Valhalla зможуть обходитися без насильства

Конфліктні ситуації можна буде вирішувати не тільки силою зброї, але і за допомогою договорів

Гра Assassin's Creed Valhalla досі не отримала трейлера ігрового процесу, але креативний директор проекту Ашраф Ізмаїл продовжує повідомляти нові подробиці. Раніше розробник вже повідомив про повернення прихованого клинка, а тепер розповів про деякі нюанси проходження місій.

В інтерв'ю для Kotaku Ізмаїл розповів, що Эйвор отримає можливість вирішувати конфлікти не тільки грубою силою, але також і за допомогою дипломатії. В Valhalla геймер отримає в своє розпорядження поселення, головне завдання якого полягає в тому, щоб мирно існувати на ворожій території. Тому головному герою доведеться не тільки воювати, але і укладати договори.

Директор також додав, що такий підхід заснований на історії. Вікінгів частіше зображують, як завойовників, грабіжників і вбивць, але історики, які працюють над Valhalla, відзначають, що вони досить легко адаптувалися до чужих культур.

У той же час Эйвору доведеться часто махати сокирою і мечем, оскільки не всі конфлікти вдасться вирішити мирно. Саме тому Valhalla залишиться звичною Assassin's Creed у геймплейном плані.

Як повідомляло видання "Коментарі", в мережі з'явилися подробиці про сюжет гри The Last of Us: Part 2.