Головна Новини HI-tech ігри На геймерів очікує ремейк популярної гри про злочинців
commentss НОВИНИ Всі новини

На геймерів очікує ремейк популярної гри про злочинців

Оновлена серія ігор Mafia: Trilogy отримає покращені геймплей і графіку

20 травня 2020, 18:05 comments2067
Поділіться публікацією:








На геймерів очікує ремейк популярної гри про злочинців

Американська компанія 2K випустила повноцінний дебют ігрової серії Mafia: Trilogy. Розробники розповіли про головні особливості перевидання.

Головним героєм цієї збірки стала гра Mafia: Definitive Edition — ремейк першої "Мафії". Геймерам знову розкажуть про Томі Анджело, який вляпався в неприємності, пов'язані з мафією і вирішив не зупинятися, а робити кар'єру у злочинному угрупованні.

2К пропонує повернутися не тільки заради старої доброї історії, але і вдосконаленої графіки. Розробники перемалювали гру з нуля, додавши підтримку 4К\HDR, оновлені звукові ефекти з кат-сценами, а також допрацювали геймплей. Лост Хевен став більшим в порівнянні з оригінальною грою, обзавівшись новими локаціями, транспортом і завданнями.

"Замість прямого перенесення оригінальної Mafia на сучасні платформи, Mafia: Definitive Edition — це повноцінний ремейк, який у всіх відношеннях доповнює класику 2002 року, надаючи досвід, який навіть кращий, ніж ви пам'ятаєте", — повідомляють розробники.


Mafia: Definitive Edition вийде вже 28 серпня на PlayStation 4, Xbox One і PC. Геймери зможуть придбати гру окремо, заплативши 40 доларів, або ж у складі збірки Mafia: Trilogy за 60 доларів, який також включає поліпшені Mafia 2 і Mafia 3. Останні обійдуться в 30 доларів кожна, тож фанатам є сенс відразу купувати всю трилогію. До речі, Mafia 2 з покращеною графікою і Mafia 3 вже доступні на PlayStation 4, Xbox One і PC.

Як повідомляло видання "Коментарі", гравці в Assassin's Creed Valhalla зможуть обходитися без насильства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!